Egynyári kaland

November 18, 2017SOROZAT | Egynyári kaland


A hétvégén egy könnyedebb, limonádé sorozatra vágytam, ezért a Dunán futó Egynyári kalandra esett a választásom.
A sorozat alapvetően nem akar több lenni egy feelgood sorozatnál. Nem kell tőle világmegváltást várni, de arra pont tökéletes, hogy kikapcsoljon.
A történet középpontjában hat frissen érettségizett fiatal áll, akik Balatonfüredre érkeznek, hogy itt töltsenek el két hónapot - egyesek munkával, egyesek pedig nyaralással. A nyár alatt barátságok és szerelmek köttetnek és a hat főszereplő elhatározza, hogy jövőre is visszatérnek a "magyar tengerhez".

A második évadban már első éves egyetemistaként találkozunk újra a szereplőkkel és két új személlyel is bővül a csapat.
A folytatásban már érezhetően komolyodott a légkör, idősödtek és változtak is a szereplők. Itt a Balaton már kissé a háttérbe szorul és nagyobb hangsúlyt kapnak a szerelmi konfliktusok.
A minisorozatban legjobban a balatoni feeling tetszett; a lángosozás a parton, a strandröplabdázás, a vízibiciklizés, a bulizás. A cselekmény nem tartalmaz semmilyen újszerű dolgot, amit ne láttunk már volna, mégis a hangulatával képes a képernyő elé szegezni a nézőt. Mindegyik karakterben könnyen találhatunk kedvelhető tulajdonságot, így kíváncsian várjuk, hogy milyen irányba is fog haladni történetük.
A harmadik évad jövőre fog érkezni, azonban az eddigi évadokkal ellentétben nem csak a Balatonon fog játszódni, hanem Budapesten és Hévízen is.
Egyetlenegy jó tanácsom lenne a sorozat megnézésével kapcsolatban: meleg időben nézzétek, mivel most így ősszel megnézve, rettentően hiányzik a nyár és a Balaton.You Might Also Like

0 megjegyzés