The End of the F***ing World

by - January 21, 2018


James azt hiszi magáról, hogy pszichopata. Sose volt humorérzéke és gyerekkorában állatokat ölt. Most valami nagyobbra vágyik. Alyssa tökéletesnek tűnik ahhoz, hogy megölje.
Alyssa az új lány az iskolában. Kissé furcsa és nagyszájú. James tökéletesnek tűnik ahhoz, hogy a barátja legyen, hisz ő egy olyan fiú, akibe bele tudna szeretni. Talán.
Ez lenne a The End of the F***ing World ajánlója.

Az életben vannak olyan pillanatok, amikre visszatekintve ébredünk rá, hogy valójában milyen fontosak is voltak. James és Alyssa megismerkedése is pontosan egy ilyen pillanat. Találkozásuk után egy nappal a két tinédzser, ellopja James apjának a kocsiját, és egyfajta modern Bonnie és Clydeként nekivágnak a világnak. Alig néhány nappal szökésük után minden rosszra fordul: egy holttestet hagynak egy házban, ami miatt a rendőrség a nyomukba szegődik. Főhőseinkért izgulva robogunk keresztül Anglián, miközben azt nézzük, ahogy - nos, a maguk módján - egymásba szeretnek. Ehhez remek színészi játék, képi világ és fekete humor társul, a háttérben pedig ott duruzsolnak azok a kiváló indie dalok, amik mind-mind a történetről mesélnek.

A sorozat egyébként egy képregényadaptáció, azonban az eredeti műnél sokkal véresebben és sötétebben mutatja be Alyssa és James történetét. A nyolc részes, húsz perces epizódokkal rendelkező széria garantáltan a képernyő elé szegezi a nézőt, s függővége miatt kíváncsivá teszi az embert a folytatást illetően.


You May Also Like

0 comments