Man Seeking Woman

June 25, 2018


SOROZAT | Man Seeking Woman

A múlt hónapban szerettem volna nézni egy szórakoztató, húsz perces sorozatot és így találtam rá a Man Seeking Woman azaz az Úr keres hölgyet-re.
A három évados sorozat főszereplője Josh Greenberg, akinek a pilot epizódban ér véget egy több éves kapcsolata. Josh elkeseredésében hamar újra beleveti magát a randizás világába. Próbálkozásai komikus, bizarr helyzetekbe sodorják őt, barátnő szerzési kísérleteihez pedig legjobb barátja, Mike és családja, édesanyja, mostohaapja és nővére, Liz asszisztálnak.
Az alapkoncepció nagyon egyszerű, viszont ennek a szériának van egy nagyon erős eleme: a szürrealitás. Teljesen hétköznapi élethelyzeteket/magánéleti problémákat láthatunk túlzó és abszurd módon, egy kis fekete humorral fűszerezve. Ehhez hasonló szituációkban már mindannyiunknak volt része, ezért könnyen tudunk azonosulni a szereplőkkel. Az első évadban például az egyik kedvenc jelenetem az volt, mikor Joshék összehívtak egy vészhelyzeti ülést, ugyanis megoldást kellett találniuk arra, hogy Josh mit írjon egy lánynak. A jelenet egy részét itt tudjátok megtekinteni, én személy szerint imádtam.
A sorozatot elkaszálták, viszont a végére nem marad hiányérzetünk: a készítők méltón zárják le a szériát, a végkifejletet én kifejezetten szerettem. Ha szeretnétek egy kicsit kikapcsolódni és jókat nevetni, akkor mindenképp csak ajánlani tudom ezt a sorozatot. :)

You Might Also Like

0 megjegyzés