Marvel

August 12, 2018
A Marvel filmek iránti szeretetem a 2014-es A tél katonájával kezdődött és azóta is töretlenül tart, ezért mindenképp szerettem volna róluk írni a blogon. Így találtam meg Kat Herzer youtuber The Marvel tag című videóját és mivel megtetszettek a kérdések, ezért úgy döntöttem kitöltöm.

Kedvenc film


A legelső kedvencem az Amerika Kapitány: A tél katonája lett. Ez volt az első Marvel film, amit moziban néztem és teljesen lenyűgözött. Később a Polgárháborút is nagyon szerettem, az újabbak közül pedig a Doctor Strange és a Pókember: Hazatérés filmek fogtak meg. A Végtelen Háború is nagy hatást gyakorolt rám, itt ért össze igazán a tíz évnyi stand-alone filmek cselekményszála. Az alkotók kiváló munkát végeztek, ezért ez a film is felkerült a kedvencek listájára.


Kedvenc karakter


Akik ismernek azok pontosan jól tudják, hogy mennyire rajongok Amerika Kapitányért. A vélemények az ő karakterével kapcsolatban megoszlanak, van akik szintén nagyon szeretik, de vannak olyanok is, akik szerint egy unalmas, semmilyen karakter. Részemről az igazságérzete, segítőkészsége és jószívűsége az, ami miatt megszerettem.
Mellette még megannyi kedvencem van:  Stephen Strange, Tony Stark, Peter Parker, Deadpool, Bucky Barnes, Thor, Peggy Carter, de ha csak egyet kéne megneveznem a kedvencek közül, akkor bizony hezitálás nélkül a Kapitányt mondanám.


Captain America: The First Avenger (2011)A legerősebb karakter

A Bosszúállók: Végtelen Háború és a Thor: Ragnarök után azt hiszem ez egyértelműen Thor. Látva Doctor Strange erejét, őt is idesorolnám, de Thanos legyőzésében Thor lesz szerintem a legnagyobb segítség (Marvel Kapitánnyal karöltve). Mellettük azért érdemes megemlíteni Tony Starkot is, aki az egyetlen volt, akinek sikerült megsebeznie Thanost. Nem hiába hívják őt a Föld legjobb védelmezőjének.

A legerősebb fegyver

A Thor: Ragnarök előtt a Mjölnir-t mondtam volna a legerősebb fegyvernek, de mivel elpusztult, ezért erre a helyre Thanos kesztyűje kerül.


Kedvenc Marvel párosok (OTP)

A canon párosok közül szeretem Tonyt és Peppert, fantasztikusak együtt. A be-nem-teljesült szerelem kategóriájában fáj a szívem Steve és Peggy kapcsolatáért, annyira jó lett volna, ha ők összejönnek.
A nem-canon párosok közül is van jó pár OTP-m, de ezeket inkább nem sorolom fel.Ki érdemel meg egy különálló filmet?


Mivel a kedvenceimnek mind van egy-egy stand-alone filmje, ezért ide nem igazán tudok kit mondani. Mondjuk Luis-t A hangyából megnézném egy két órás filmben, ahol összefoglalja az eddig megjelent filmeket.


Kedvenc Marvel filmzene

Nincs feltétlen kedvencem, de a Pókember: Hazatérés zenéjét sokat hallgattam az elmúlt időszakban.


Melyik filmet várod a legjobban?A Bosszúállók 4-et, mert kíváncsi vagyok, hogy az interneten lévő teóriák valóban beigazolódnak-e. Mellette a Pókember második része is várólistás, ahogy a Doctor Strange 2 is. Marvel Kapitánnyal is szeretnék már megismerkedni és ugyan ő nem az MCU tagja, de a Tom Hardy-féle Venomot is nagyon várom.


Melyik Marvel karakter hasonlít rád legjobban?

Peter Parker (Tom Holland alakításában). Hasonlóan ügyetlen vagyok, de barátságos, kedves, vicces és segítőkész. És egy kissé geek is.


Avengers: Infinity War (2018)Xandari, fagyóriás, Asgardi lennél, vagy földi maradnál inkább?


Asgardi lennék legszívesebben. Annyira gyönyörű hely, hogy szívesen laknék ott.


A Bosszúállók vagy a Galaxis őrzői?

A Bosszúállók. Ez elég egyértelmű számomra, mivel a Galaxis őrzőit nem sikerült megkedvelnem.
Na jó, talán Mordályt egy kicsit igen.


Melyik Marvel karakterrel szeretnél összebarátkozni?

A fentebb említett kedvenceimmel. :)


Kedvenc Marvel színész?

Chris Evans, mert átsegített egy nehezebb időszakon, kiválóan játssza a Kapitányt és az állásfoglalásaival is gyakran egyetértek.
Robert Downey Jr., mert felnézek rá, fantasztikus színésznek tartom és egyszerűen ő  a tökéletes Tony Stark.
Benedict Cumberbatch, mert bármiben is játszik egyszerűen imádom és Strange karakterét nagyszerűen alakította. Ő az egyik olyan színész, akit órákig tudnék hallgatni, annyira kellemes a hangja.


Kicsi Groot vagy nagy Groot?

Kicsi Groot.Köszönöm, hogyha végigolvastátok ezt a taget.
Ha van kedvetek, töltsétek ki ti is, kíváncsi lennék a ti válaszaitokra is.


Deadpool (2016)

You Might Also Like

0 megjegyzés